Η Εταιρία μας

Η  Herbally.gr ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 με κύριο στόχο την προώθηση Ελληνικών Φυτικών προϊόντων ομορφιάς σε συνεργασία με διάφορους παραγωγούς απο όλη την Ελλάδα. Ο κύριος λόγος της ίδρυσής της ήταν η αγάπη μας για την φύση αλλα και τα πολύτιμα αγαθά που μας προσφέρει η ίδια.

Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ενα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) στο οποίο θα μπορούμε να προσφέρουμε στον  καταναλωτή  τα πιό αγνά Φυτικά προϊόντα ομορφιάς όπως (παραδοσιακές κεραλοιφές,Χειροποίητα σαπούνια,Φυτικές κρέμες,Βότανα,Έλαια βοτάνων κ.α) αλλα και σε προσιτές τιμές.

Κάπως έτσι λοιπόν μετά απο πολύ δουλειά και κόπο καταφέραμε να παρέχουμε στην διάθεση των καταναλωτών μας  μια μεγάλη ποικιλία  φυτικών προϊόντων ομορφιάς τα οποία  έχουν επιλεχθεί με βάση τις ευεργετικές τους ιδιότητες και πως αυτές βασίζονται σε συγκεκριμένες ανάγκες τις κάθε επιδερμίδας.

Κάποιες απο τις κατηγορίες φυτικών προϊόντων  που μπορείτε να βρέιτε στο κατάστημά μας είναι: προϊόντα με γάλα γαϊδούρας,χειροποίητα σαπούνια ελαιολάδου-βοτάνων,φυσικά σφουγγάρια,έλαια βοτάνων,παραδοσιακές κεραλοιφές κ.α. Επίσης είναι σημαντικό να τονίσουμε πως όλα μας τα προϊόντα είναι φτιαγμένα απο αγνά αγαθά της Ελληνικής γής όπως: βιολογικό ελαιόλαδο,βιολογικό μέλι,βότανα και πολλά άλλα.

Να τονίσουμε ότι τα μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα είναι 3,90 ευρώ και σε περίπτωση που η παραγγελία ξεπερνά την τιμή των 35 ευρώ τα αποστέλλουμε δωρεάν.

Για κάθε επιπλέον πληροφορία που χρειάζεστε  σχετικά με την εταιρία μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας.