📦1,99€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW

          

5 Must προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση ενός λιπαρού δέρματος.

5 Must προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση ενός λιπαρού δέρματος.


Λιπαρό γίνεται το δέρμα μας μετά από την ανώμαλη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων που παράγουν μεγάλες ποσότητες σμήγματος. Αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα το φαινόμενο του «λιπαρού» δέρματος που συνοδεύεται από άλλες δερματικές ατέλειες όπως η τοπική ερυθρότητα, η θαμπάδα, η ακμή και η λιγότερη «υγιής» όψη.
Ένα λιπαρό δέρμα  έχει μεγάλη ανάγκη από βαθύ καθαρισμό σωστή ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί παράγοντες για να συμβάλουν στη όψη του. Παρακάτω σου έχουμε 5 must προϊόντα που θα βοηθήσουν το δέρμα σου να αρχίσει να αποκτά καθαρή και υγιής όψη.


1) Σωστός καθαρισμός (πρωί-βράδυ) με το κατάλληλο gel καθαρισμού. Δείτε το προϊόν

2) Νερό Καθαρισμού για το οποίο θα καθαρίσει και θα επαναφέρει το ph του δέρματος μετά το καθαρισμό. Δείτε το προϊόν

3) Χρήση ενυδατικής κρέμας προσώπου η οποία θα σου προσφέρει ματ αποτέλεσμα χωρίς να φράζει τους πόρους. Δείτε το προϊόν

4) Απαραίτητη η χρήση της αντιηλιακής κρέμας.

5) Εφαρμογή scrub και μάσκα προσώπου (1 φορά τη εβδομάδα) που θα σε βοηθήσει στην απολέπιση της επιδερμίδας σου, να καθαριστεί σε βάθος και να της δώσεις μια λαμπερή όψη. Δείτε το προϊόν


*Βέβαια μη ξεχνάς ότι σημαντικοί παράγοντες της λιπαρής επιδερμίδας είναι η σωστή διατροφή μας και η αρκετή κατανάλωση νερού μέσα στη ημέρα.
Ένα λιπαρό δέρμα έχει αρκετές ανάγκες καθημερινά, είναι όμως ένα δέρμα που είναι αρκετά ανθεκτικό, δε σπάει εύκολα και έχει μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *