📦1,99€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW

          

5 Τρόποι για να υιοθετήσεις έναν πιο Zero Waste τρόπο ζωής.

5 Τρόποι για να υιοθετήσεις έναν πιο Zero Waste τρόπο ζωής.

Η φράση zero waste κυριαρχεί όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Είναι μια έννοια η οποία αρχίζει να υλοποιείται με πολύ αργούς ρυθμούς και από πολύ μικρή ομάδα ανθρώπων. Δε φτάνει όμως μόνο αυτό θα πρέπει να γίνει μέρος της καθημερινότητας μας και όλοι μαζί να συμβάλλουμε σε αυτό το έργο.

 

Θα πρέπει η έννοια αυτή να διδάσκεται ακόμη και στα σχολεία από μικρή ηλικία και να γίνει μέρος της προσωπικότητας μας . Επομένως δε χρειάζονται πολύ μεγάλες αποφάσεις να πάρουμε για να αλλάξουμε το πλανήτη μας παρά μόνο μικρά βήματα που για το σπίτι που μας φιλοξενεί ίσως είναι και τα μεγαλύτερα

 

Η πράσινη στάση ζωής θα πρέπει να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας μας για να μπορέσουμε στο μέλλον να έχουμε μια καλύτερη και ποιοτική ζωή. Οι προσπάθειες που γίνονται στο παρόν αφορούν το μέλλον. Αυτό είναι το νόημα για να έχουμε εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο.

 

Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές μικρές συνήθειες που θα μπορούσες να εντάξεις στη καθημερινότητα σου:

 

1) Πες όχι στις πλαστικές σακούλες και χρησιμοποίησε πάνινες τσάντες έτσι ώστε να αποθηκεύεις τα προϊόντα σου.

 

2) Μη χρησιμοποιείς χημικά καλλυντικά και καθαριστικά που επιβαρύνουν το πλανήτη και προτίμησε οικολογικά και vegan προϊόντα.

 

3) Βάλε τέλος στη πλαστική οδοντόβουρτσα και πρόσθεσε στη καθημερινότητα σου τα προϊόντα μπαμπού που είναι εκατό της εκατό φιλικά προς το περιβάλλον.

 

4) Απόλαυσε το αγαπημένο σου ρόφημα με καλαμάκι μπαμπού ή μεταλλικό.

 

5) Κάνε σωστή ανακύκλωση και πέτα τα απορρίμματα σου στους ειδικούς κάδους.

 

Η φύση είναι ένα μεγάλο δώρο που μας έδωσε ο πλανήτης μας. Ελάτε όλοι λοιπόν να τον βοηθήσουμε να επιβιώσει και να μας χαρίσει την ομορφιά του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *