📦1,99€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW

          

6 must προϊόντα για να φροντίσεις ένα ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

6 must προϊόντα για να φροντίσεις ένα ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Όπως καταλαβαίνεις μια ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα είναι αρκετά ενοχλητική σαν αίσθηση. Ένα τέτοιο δέρμα έχει έλλειψη υγρασίας και ενυδάτωσης. Πολλές φορές προκαλείται από εξωτερικούς παράγοντες είτε λόγω κρύου είτε λόγω ζέστης αλλά μπορεί να οφείλεται και σε άλλα αίτια όπως για παράδειγμα η χρήση πολύ σκληρών σαπουνιών και καθαριστικών, πολύ ζεστά μπάνια αλλά ακόμα και σε άλλες δερματικές παθήσεις που προκαλούν αυτή την αίσθηση. Στη περίπτωση αυτή καλό είναι να απευθυνθείς σε ένα ειδικό γιατρό για να σου δώσει τη κατάλληλη αγωγή για την αντιμετώπιση της πάθησης.

Παρακάτω σου προτείνουμε κάποιες χρήσιμες συμβουλές αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα για τη φροντίδα αυτού του δέρματος:

1) Επέλεξε ένα ήπιο καθαριστικό για να πλένεις το πρόσωπο σου πρωί βράδυ. Εδώ μπορείς να βρεις ένα καθαριστικό που σου προτείνουμε εμείς: Πάτησε εδώ

2) Χρησιμοποίησε μια τονωτική λοσιόν για να εξισορροπήσεις το ph του δέρματος και να τονώσεις την επιδερμίδα σου.

3) Η Κρέμα ματιών για να ενισχύσεις τη σφρυγηλότητα στη περιοχή αυτή είναι απαραίτητη μιας και τα μάτια είναι μια ευαίσθητη περιοχή η οποία θέλει ιδιαίτερη φροντίδα.

4) Διάλεξε έναν ορό ενυδάτωσης με καταπραϋντικά συστατικά που θα χαρίσει στο δέρμα σου ελαστικότητα.

5) Στη συνέχεια μπορείς να τοποθετήσεις μια κρέμα 24ωρη για να προσφέρεις στην επιδερμίδα σου περισσότερη υγρασία και να σφραγίσεις την ήδη υπάρχουσα που έχεις δώσει στο δέρμα σου με τον ορό. Για να δεις αυτή που σου προτείνουμε πάτησε εδώ

6) Επίσης τα χείλια είναι και αυτά σημείο του προσώπου μας που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και δε πρέπει να τα ξεχνάμε. Γι’αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό lip balm για να τα προστατέψεις.

Το δέρμα κάθε ανθρώπου είναι ξεχωριστό όπως ακριβώς είμαστε και εμείς!                               Διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις όπως ακριβώς έχουμε και εμείς!                   
Ας αγαπήσουμε λοιπόν τις ιδιαιτερότητες του!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *