📦1,99€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW

          

Η Εταιρία Μας

Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να χρησιμοποιούμε φυτικά και οικολογικά προϊόντα στην καθημερινότητα μας.

Η HERBALLY απευθύνεται σε ένα κοινό που σέβεται και αγάπα τη φύση, αλλά ταυτόχρονα σκοπός της είναι να αφυπνίσει ίσως κάποιον από εμάς που θέλει να βάλει ένα λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος. Στόχος της είναι να προσφέρει εκατό τoις εκατό φυσικά προϊόντα με σκοπό να προστατεύσει τον άνθρωπο, τα ζώα και κατ’ επέκταση τον πλανήτη μας. Δίνει λύση για ένα καλύτερο μέλλον στο κομμάτι της αισθητικής, της υγείας και της βιώσιμης ζωής καθώς συνδυάζει την ομορφιά με την υγεία, τον καλλωπισμό με την ευζωία και την καθημερινή φροντίδα με την οικολογική συνείδηση.

Ξεκινήσαμε, λοιπόν, το 2015 με πολλή αγάπη και μεράκι ψάχνοντας τα καλύτερα βιολογικά και vegan προϊόντα, έτσι ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην προστασία του περιβάλλοντος. Η επιθυμία μας να συμβάλλουμε κι εμείς στον κόσμο των φυσικών καλλυντικών χωρίς χημικά και χρωστικές όλο και μεγάλωνε καταθέτοντας όλη μας την ψυχή καθημερινά. Και να που είμαστε τώρα εδώ, μια ομάδα γεμάτη όρεξη και επίγνωση για να προσφέρει όλη της την αγάπη που έχει γι’ αυτό το πανέμορφο και μοναδικό σπίτι που μας φιλοξενεί που/και ονομάζεται πλανήτης.

Το κύριο μέλημά μας είναι να τον βοηθήσουμε να επιβιώσει και να μας χαρίσει απλόχερα την ομορφιά του. Η επιμονή, η έρευνα και η αγάπη για τη φύση είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει, καθώς η ποιότητα των προϊόντων, θα λέγαμε ότι είναι το κύριο συστατικό μας. Επιλέγουμε για εσάς τα καλύτερα πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα με απαιτητικά κριτήρια.

Πρεσβεύουμε μια γκάμα προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δε γίνονται δοκιμές σε ζώα και είναι ασφαλή για τον άνθρωπο. Η οικολογική συνείδηση της εταιρίας μας αποδίδεται όχι μόνο στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και στη συσκευασία αυτών, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν ανακυκλώσιμα υλικά.

Η HERBALLY δε στοχεύει μόνο στον καλλωπισμό αλλά δίνει λύση και στις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπου όπως και στον περιβάλλοντα χώρο του. Παρουσιάζοντας λύσεις για τον καθαρισμό του σπιτιού και την περιποίηση του ευρύτερου χώρου που ζει.

Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται κυρίως στην εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου που πηγάζει από την καλή ποιότητα ζωής, τη συνείδηση και την ανάγκη να μη λειτουργεί εις βάρος της φύσης.

“Στη HERBALLY πιστεύουμε πως ένα λαμπερό δέρμα είναι ένα υγιές δέρμα, το οποίο προκύπτει από τη σωστή φροντίδα, με τα κατάλληλα προϊόντα που σέβονται και εκτιμούν το περιβάλλον”.