📦1,99€ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ BOXNOW

          

Ακυρώσεις-Επιστροφές

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που αγόρασε, χωρίς καμία υποχρέωση να μας ενημερώσει για τον λόγο που επιθυμεί να επιστρέψει τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, θα χρεωθεί μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος (έξοδα μεταφοράς στην Herbally). Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν τα προϊόντα που θέλει ο πελάτης να επιστρέψει βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, δηλαδή στην συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνοδεύει τα προϊόντα. Επίσης απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Εάν τα προϊόντα επιστραφούν, η επιστροφή χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την εταιρία μας.

 

Επιστροφές ΔΕΝ γίνονται δεκτές σε όλα τα προϊόντα ατομικής και στοματικής υγιεινής όπως σερβιέτες, ταμπόν, οδοντόβουρτσες, θήκες κ.α. Εξαίρεση αποτελούν οι οδοντόκρεμες εφόσον πληρούν της παραπάνω προϋποθέσεις.

 

Σε περίπτωση που η παραγγελία δεν παραληφθεί και επιστραφεί στην εταιρία μας, ο Πελάτης υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα μεταφοράς από και προς την Herbally. Εάν η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με τραπεζική ή πιστωτική κάρτα, η εταιρία μας θα επιστρέψει στον Πελάτη τη διαφορά μεταξύ του συνολικού ποσού της παραγγελίας μείον τα έξοδα μεταφοράς για την αποστολή και την επιστροφή του δέματος.

 

Ελαττωματικά προϊόντα:

 

Στην περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για την άμεση αντικατάστασή του. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει αντικατάσταση του προϊόντος άμεσα και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εφόσον έχουμε άμεση ενημέρωση εντός 3 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

 

Παρακαλούμε πολύ σε περίπτωση που παραλάβετε ένα ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως ώστε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν έως και τρεις ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης. ΔΕΝ γίνεται αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος εάν λάβουμε ενημέρωση εκτός χρονικού πλαισίου των 3 ημερών.